Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare In Apropierea Clujului

Case De Vanzare In Apropierea Clujului

Case / vile de vânzare în pruniş. Descopera 2874 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la cluj (judetul).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

16 oferte de case de vanzare au fost gasite. Se ofera spre vanzare o casa de tip quot;case alipitequot; Descopera 2874 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la cluj (judetul).

Case Vile De Vanzare Casele Micesti Cluj Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/cluj/casele-micesti
Vila este situata in pipera in apropiere de: Tocmai de aceea in tarile dezvoltate oamenii care tin la calitatea vietii personale si a familiei lor se retrag cat mai departe de oras si anume in locurile care le permit o viata linistita si cu adevarat relaxanta in afara muncii cotidiene. Casa individuala cuplata, cu 5 camere in cartierul gruia!

Casa individuala cuplata, cu 5 camere in cartierul gruia!

Casa propusa spre vanzare este situata in iasi , zona valea ursului are o suprafata utila de 80 mp pe un teren de 400 mp si este compusa din 3 camere si. Casa de vanzare cluj napoca. Un living, o bucătărie și acces la terasa si un balcon.

Vila de vanzare in andrei muresanu cel mai select cartier al clujului la pretul de 540.000 euro negociabil cu sau fara mobilier, suprafata. M în satul jongny cu vedere spre lacul geneva și alpi. Casa individuala de vanzare borhanci.

Casa De Renovat Case De Vanzare In Cluj Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/cluj-judet/q-casa-de-renovat/
Demisolul este prevazut ca si spatiu de. M în satul jongny cu vedere spre lacul geneva și alpi. Casa individuala cuplata, cu 5 camere in cartierul gruia!

Casă de vânzare la schinoasa.

Proprietate de vanzare in centrul clujului pe strada crisan. / casa duplex, locatie exclusiva, in apropiere de hotelul villa verde. Proprietatea are 340 mp plus mansarda inalta care.

Acest imobil are o arhitectură deosebită, calitatea construcției, respectiv a materialelor. 900 m de la intrarea in paun, avand 7 camere, 5 dormitoare, suprafata totala construita 423 mp. De vanzare casa individuala, 80 mp utili, 527 mp teren, in baciu.

Case De Vanzare Cluj Napoca 19 Oferte
vizitati articolul complet aici : https://www.ofera.ro/imobiliare/case-vanzare/cluj-napoca
Gaseste oferte vanzari case si vile in toate zonele din bucuresti. See more of case de vanzare cluj napoca on facebook. 1 bathroom adaugă la favorite imprimare.

Este dispusa pe doua niveluri, p+e si are urmatoarea compartimentare:

Vezi anunturile imobiliare care se potrivesc cautarii tale. .comision 0 la cumparator casa de vanzare cu 5 camere in oradea strada tileagdului in apropierea magazinului de mobile romeur locuinta din prestige imobiliare propune pentru vanzare : Cu suprafata de 132 mp utili, structurata p+e cluj napoca, centru, strada crisan.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare In Apropierea Clujului"